Din lokale vognmand

Kontakt os i dag

Din lokale vognmand

Enghavegård er din lokale vognmand, og vi kan hjælpe dig med langt de fleste opgaver. Hvad end det drejer sig om levering af materialer, kranopgaver eller containerudlejning, så står vi klar til at løse opgaven med fokus på punktlighed og service. 

 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Levering af grus, sten, jord og flis
  • Transport af korn og foderstoffer
  • Håndtering af kran- og grabopgaver
  • Bortkørsel af bygge- og haveaffald
  • Udlejning af container
  • Og meget andet!

Levering af materialer

Grus, sten, jord, flis. Uanset hvilke materialer du har brug for, så leverer vi dem til dig, også når det drejer sig om big-bags. Når du lader os om leveringen, kan du vide dig sikker på, at materialerne leveres til aftalt tid og sted. Leveringen er fleksibel og foregår nemt og hurtigt. 

 

Vi klarer også kran- og grabopgaver, både i forbindelse med levering og afhentning. Det kan eksempelvis dreje sig om bortkørsel af haveaffald eller transport af mindre både.

 

Udlejning af containere

Er du ved at bygge nyt eller renovere, og har du brug for en container til byggeaffald, haveaffald eller jord? Så udlejer vi gerne containere der passer til formålet, og vi sørger både for at bringe containeren hen, hvor du har brug for den, samt afhente den igen. Vi sørger naturligvis også for korrekt afskaffelse af containerens indhold, så du får en komplet løsning, når du benytter vores service.

 

Vi klarer dine specialopgaver

Ingen opgave er for speciel for os. Har du en opgave, du ønsker løst, er du velkommen til at ringe til os, så vi kan finde et løsningsforslag. Du er også velkommen til at gå ind via kontaktformularen. Vi leverer i langt de fleste tilfælde inden for få dage.