Salg af hø og halm

Kontakt os i dag

Salg af hø og halm

Året rundt leverer Enghavegård kvalitetsfoder i form af hø, halm og wraphø til husdyr. Det er til glæde for både rideskoler, landbrug og private. Vores hø og halm er altid produceret i høj kvalitet, da det kommer fra vores altid velplejede og usprøjtede marker. Du kan derfor trygt fodre dine dyr med hø og halm, der kommer fra Enghavegård.

 

Fleksibel service

Vores hø, halm og wraphø sælges primært i små baller. Ændres behovet for hø eller halm hos dit dyrehold, for eksempel i forbindelse med sæsonskifte, så kan vores aftale hurtigt justeres, så den passer til jer. Vi går nemlig højt op i at levere god service, der kan tilpasses hver enkelt kundes behov.

Hø og halm af høj kvalitet

Det er alfa og omega for os at kunne tilbyde et produkt, der er af god kvalitet. Derfor har vi høje standarder for det hø og halm, vi sælger, så de møder alle kvalitetskrav. Du kan derfor altid vide dig sikker på, at du tilbyder dine dyr den optimale foder, når det kommer fra Enghavegård.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe og skrive, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at vide mere om hvad vi kan tilbyde.

Landbrugsarbejde

Enghavegård hjælper også med løsning af forskellige opgaver i marken. Her kan vi nævne slåning af arealer med slagleklipper, skårlægning af græs til hø/wrap, vending af hø og halm, presning og wrapning af småballer, mejetærskning, kornkørsel, pløje- og så arbejde, harvning med stubharve og tallerkenharve og meget mere.

 

Vi tilbyder også pasningsaftale på din jord, ligesom altid også er interesseret i at forpagte landbrugsjord. Rind og få en snak med os!