Landskabs-entreprenør

Kontakt os i dag

Anlæg, pleje og vedligehold af grønne arealer

Drømmer du om velplejede grønne arealer, så kræver det både tid og energi. Har du ikke selv den fornødne tid, eller mangler du bare de grønne fingre, kan du med fordel lade Enghavegård om plejen og vedligeholdelsesarbejdet. Vi vedligeholder allerede en lang række grønne arealer for grundejerforeninger, private og offentlige institutioner i lokalområdet. Skal vi også vedligeholde dit grønne område?

 

Anlægsarbejde

Vi udfører store som små anlægsopgaver, her kan vi fx nævne anlæg af belægning, anlæg af græsplæner, planteopgaver, graveopgaver, støbe opgaver mv.

 

Erfaren landskabsentreprenør

Vi har gennem de sidste 20 år udført pleje og vedligehold af grønne områder, og derfor har vi erfaringen og ekspertisen til optimal vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om pleje af en naturgrund, gårdarealer, have eller park, så kan vi tilbyde en professionel håndtering af opgaven.

Vi sørger blandt andet for:

  • Græspleje og græsslåning
  • Etablering og klipning af hæk
  • Beskæring og fældning af træer og buske
  • Vintertjeneste, rydning og saltning
  • Nedskæring, lugning og gødning af bede
  • … og meget mere! 

 

Individuelle plejeplaner

Ingen grønne arealer er ens, og derfor er heller ingen plejeplaner det. I samarbejde med dig udarbejder vi en plan, der passer til dit grønne område, dine ønsker og behov, så vi på den baggrund kan sørge for et flot og præsentabelt grønt areal, der indfrier dine forventninger. Hvad end det er ugentligt, månedligt, hyppigt eller sjældent, dine grønne arealer har brug for en kærlig hånd, så laver vi en aftale, der passer til dig og dit grønne område.