VINTERTJENESTE

Snerydning og glatførebekæmpelse

Kontakt os i dag

Snerydning og saltning

Lader du Enghavegård stå for din vintertjeneste, snerydning og saltning, er du sikret en professionel håndtering af din opgave. Vi udfører glatførebekæmpelse på veje, p-pladser, cykelstier og fortove m.m. i vinterperioden, og vores kunder kommer både fra vejdirektoratet, kommuner, grundejerforeninger og meget mere. Uanset opgavens karakter, klarer vi den altid med fokus på effektivitet og grundighed.

 

Kompetent glatførebekæmpelse

Hvad end du skal have udført vintertjeneste på brede veje, der kræver store og effektive maskiner, eller smallere stier, hvor mindre maskiner skal i brug, har vi det rette maskinel til opgaven. Med vores store erfaring inden for vintertjeneste, har vi kompetencerne til at udføre glatførebekæmpelsen professionelt.

 

Vintervagt

Vores vintervagt følger hele vinterhalvåret, døgnet rundt, vejr og vejsituationen og er gennem vores samarbejde med bl.a. Lejre Kommune og Vejdirektoratet løbende opdateret, således vi i rette tid kan iværksætte den nødvendige indsats, inden for de aftalte rammer hos de enkelte kunder

Dit ansvar - vores job

Som grundejer er det dit ansvar at sørge for, at der er ryddet og saltet på fortovet foran din grund. Forsømmer du glatførebekæmpelsen, og kommer en person til skade på din matrikel, kan den manglende rydning og saltning blive en dyr forglemmelse for dig. Derfor kan det være en god idé at uddelegere glatførebekæmpelsen til professionelle, der kommer, når der er behov. Så behøver du ikke selv døje med besværet med snerydning og saltning i mørke og kulde.

 

Fleksibel vintertjeneste

Det kan være svært at planlægge ud fra det danske vejr, og det er ikke altid, du har tid til glatførebekæmpelse, akkurat som frosten og sneen rammer. Derfor tilbyder vi en fleksibel aftale, så du ikke skal bekymre dig om rydningen og saltningen. Vi kommer med fejeudstyr og salt så ofte, som der er behov for, så dine områder er saltet og ryddet, som reglerne påbyder det.